marți, 26 noiembrie 2019

De ce blog?

     Bine ai venit! În primul rând vreau să mă prezint. Numele meu este Bogdan, aka ( DJ Enso); de vreo 13 ani sunt tehnician de sunet, licențiat  al unei facultăți tehnice care are legături strânse cu domeniul.
      Am fost colaborator și angajat al unor firme de profil, sunt pasionat de tehnică, muzică și orice însemnă electronică.Am fost angajat al unor trusturi media, am trecut și pe la radio desigur, iar în final m-am oprit la organizarea din punct de vedere tehnic al diverselor evenimente pe cont propriu.Pentru moment evenimente mici și medii,nunți(nunți mici sau mari), botez, lansări de produse, petreceri și evenimente corporate, lansări de carte sau produse, petreceri private sau tematice  etc.
    - De ce blog?
    - Păi în primul rănd am observat că potențiali clienți din această nișă nu au acces la informație de calitate (majoritatea informației este fie eronată, fie doar reclamă mascată a unor produse sau servicii), m-am gândit ca prin intermediul acestor articole să le ofer informații bine structurate care  să-i ajute să decidă.
      În al doilea rând am observat că informația pentru cei aflați la început de drum, care se gândesc sa pornească un business în acest domeniu, este de asemenea: fie reclamă, fie informație incompletă, fie sunt luați în răs pe diverse forumuri și primesc niște recomandări aberante(extrem de mult peste bugetele unor televiziuni poate, nejustificate pentru un eveniment cu 100 de oameni pentru un începător etc).
     În final, sper să ating scopul, să contribui cu informații utile atât pentru clienți, cât și pentru colegii de breaslă.
     Îți mulțumesc că citești acest articol, nu uita să te abonezi, iar acum vreau să te întreb: 
Tu ce subiecte ai aborda?Fie că ești client sau coleg.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu